3 Weken Online Programma 'Chillicious Pilot':

Rust en Overzicht in alle Hectiek?

Ontdek hoe jij zelf de sleutel bent tot innerlijke rust 

met je sensitiviteit als kracht en je lijf als kompas

Staan jouw voelsprieten continue aan, hou je alle ballen in de lucht en wil je graag leren hoe je chiller leeft?

Je hoeft niet verder te zoeken!

Je bent een kanjer, betrokken, alert en staat voor iedereen klaar. Wat je ook doet, je doet het vol overgave. Vaak signaleer je meer dan je in de gaten hebt. Je leest tussen de regels door en pikt van alles aan informatie op. Sta je ook net zo klaar voor jezelf als voor anderen? Voor wat jij nodig hebt? Of vind je dat lastig? Of niet nodig misschien?

Je hebt invloed!  Altijd. Op je keuzes, gedachten, emoties en gedrag. Dat wat je uitstraalt, krijg je terug. Stap uit de hectiek en laat je gevoeligheid vóór in plaats van tegen je werken.

Het leven is te kort en te kostbaar om niet ook goed voor jezelf te zorgen. Je kunt niet geven wat je zelf niet hebt. Alles wat je doet, geeft of kost energie.

Vul altijd goed je eigen energie aan. Energie volgt aandacht en wat je aandacht geeft groeit. Zo simpel is het. En dat kan op vele, leuke, eenvoudige manieren. Ik laat je graag zien hoe!

Leef met een open hart en open mind, blijf in een fijne flow. Leer hoe je je body & mind ontspannen inzet als je innerlijke kompas. Gebruik het om te weten wat bij jou past; wat goed is voor jou. Je maakt makkelijker keuzes, hebt meer zelfvertrouwen straalt meer overzicht en rust uit. Hoe tof is dat!

Als je leeft via je persoonlijke kompas heb je veel meer energie en loop je niet langer leeg op situaties. Juist in moeilijke tijden gaat dit jou helpen. Zodat je onder alle omstandigheden overeind blijft, meebeweegt maar niet omver geblazen wordt. Je blijft in 'het kalme midden' onder alle omstandigheden. 

Het vraagt soms best veel om niet te verzanden in angst en stress. Stress geeft letterlijk vernauwing in ons systeem. Dan stroomt het niet lekker meer. Hoe langer je rondloopt in een continue staat van alertheid en stress, hoe groter de kans dat je dit niet vol gaat houden op lange termijn. Voorkom uitval en (chronische) klachten!

Verbeter de wereld begin bij jezelf, zeiden ze vroeger al. Samen gaan we ervaren wat er met je energie gebeurt en hoe je ´flow´ op gang blijft met de Chilliciousmethode. Leuker voor jou en voor je omgeving!

In 3 workshops ontdek je hoe je je energie goed beheert, ontdoe je je van diverse ballast, ga je van Doen naar Zijn en ben je zo in verbinding met jezelf dat je leefwereld veel prettiger is.  

Mijn leven is enorm verbeterd door deze aanpak. En dat gun ik jou ook! 

De Chillicious Lifestyle

Blijf gezond, relaxed en enthousiast. Doe dingen waar je blij van wordt, waar je van oplaadt. Dans, wandel, klets, luier of wat het dan ook is dat bij jou past.  

Ieder heeft zijn eigen unieke wijze. Hoe leuk is dat! De aanpak die ik je bied, laat jou alle ruimte voor jouw eigenheid. 

Ontwikkel jouw potentieel. Ontdek wat je met de kracht van je aandacht kan doen. En blijf relaxed en geniet.

Wil je meer weten? Doe mee met mijn Chillicious Pilot. Leer hoe je je body & mind beïnvloedt en hou meer energie over. 

Alvast een tip van de sluier: Hou het klein!

Met deze lifestyle heb je iets in handen waar je de rest van je leven profijt van hebt. En niet alleen voor jezelf, ook je omgeving profiteert mee.

Dat is leuk en waardevol. Had je dit vroeger maar op school geleerd. Graag help ik je hierbij. Je hoeft het niet alleen te doen!

Eenmalig aanbod voor de Chillicious Pilot workshops met 75% korting

Bestel en krijg direct toegang

Als je beslist voordat de klok op nul staat, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail en kun je op zondag 15, 22 en 29 mei '22 inloggen en meedoen. Het programma duurt van 10.00-11.30 uur en werkt via Zoom. Je ontvangt daarna de opnames.

Lekker in je vel 

Als je lekker in je vel zit dan:


 • Kun je veel meer hebben
 • Ben je een leuker mens voor je omgeving
 • Ben je aardiger en milder voor jezelf
 • Heb je meer plezier
 • Voel je je fit


Overzicht en grip

Overzicht en grip leveren je veel op:


 • Genoeg energie om alle ballen in de lucht te houden.
 • Weten wat je wel en niet wilt (stop met pleasen)
 • Gaat alles je makkelijker af
 • Heb je de regie over jouw leven
 • Heb je meer tijd 
Lichaam en geest in balans

Met je lichaam en geest in balans:


 • Heb je meer zelfvertrouwen
 • Ervaar je een sterk, soepel lichaam
 • Beweeg je makkelijker
 • Neem je jezelf serieus 
 • Ben je gezonder
Zet je babbelbox stil

Als je rust in je hoofd hebt dan:

 • Ervaar je minder stress
 • Heb je meer plezier
 • Verdwijnen eindeloze to do lijstjes
 • Heb je meer rust
 • Slaap je beter

Wat zit er in de Chillicious Pilot

De Chillicious methode brengt je een leven vol Chi en Chill zodat jij vanuit ontspanning jezelf kunt ontplooien tot wie je werkelijk bent. Chi is universele levensenergie. Chill is relaxen.

Chillicious zorgt dat je op alle vlakken in je leven lekkerder in je vel zit. We gaan aan de slag: 


 • fysiek (zachte beweging)
 • mentaal (overtuigingen)
 • emotioneel (richtingaanwijzers)
 • spiritueel (connectie grote geheel)

In drie dynamische workshops krijg je handvatten waarmee je zelf de regie houdt over jouw leven, je focus en je energie. Daarna heb je hier onder alle omstandigheden profijt van. Je leeft steeds meer je mooiste leven. Stap voor stap. 

Bonussen

Bij de Chillicious Pilot krijg je ook nog mooie bonussen gratis erbij. 

BONUS #1

E-Boek: In 10 stappen lekker in je vel. Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven.
T.w.v. € 9,95
Je krijgt dit boek bij aanschaf van de pilot en kan het dan direct downloaden. Zo kan je gelijk beginnen met lezen!

BONUS #2
Eenvoudige oefening waarna je eindeloos kan blijven staan (zonder rugpijn)

T.w.v. € 47,-

Ontspannen rechtop blijven staan zonder moe te worden of 'in je rug' te gaan hangen.  Fijn als je en keer geen zitplaats kunt vinden!

BONUS #3
Slimme life-hack om relaxed en alert door het leven te gaan

T.w.v € 47,- 

Vol vertrouwen in verbinding met jezelf en je omgeving door een aandachtige beweegoefening waarmee je stevig staat, rust creëert en relaxed in het leven staat.

Over jouw trainer / coach 

Hoi,

Ik ben Cisca den Boer

Na een leven vol ´pleasegedrag´, het vooral de ander naar de zin maken en de overtuiging dat ik niet 'goed genoeg' was,  kwam mijn onvermijdelijk burn-out. Stap voor stap ontdekte ik wat goed voor jezelf zorgen echt inhoudt en dat dat juist niet egoïstisch is.


Sterker nog, je wordt er alleen maar leuker en relaxter door, En dat werkt aanstekelijk. Inmiddels ben ik blij met mijn wake-up call van de burn-out en leef een mooi en inspirerend leven. Ik ben veel minder snel geïrriteerd, heb bijna nooit meer hoofdpijn, ben veel vrolijker en heb een betere band met mijn partner en kinderen. 


Ik zet me in als trainer, spreker, auteur en coach voor ambitieuze, sensitieve mensen die hun gevoeligheid omzetten in hun voordeel zonder dat ze zich daarbij ongemakkelijk voelen. De kracht van kwetsbaarheid is groots. 

 

Sinds 2013 bouw ik aan mijn bedrijf Chillicious.  De naam is een combinatie van energie (Chi) en Chill leven. Het klinkt misschien zweverig maar ik werk met energie, Heel nuchter en pragmatisch, 


In mijn praktijk komen mensen om van uiteenlopende klachten af te komen. Mijn wens is dat iedereen lekker in zijn vel zit en daarmee de wereld mooier maakt. Ter ondersteuning geef ik wekelijks (hybride) Chi Neng Qigonglessen, (meditatie in beweging). Ik combineer de oude Oosterse wijsheden met hedendaagse kennis, wijsheid en fikse dosis luchtigheid en humor. 


Onlangs is mijn boek ‘In 10 stappen lekker in je vel. Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven’ verschenen. Lekker in je vel zitten, is voor iedereen bereikbaar, ongeacht omstandigheden. Het is een concept voor een zinvol bestaan in een wereld die drijft op uiterlijkheden, stress en angst.  De oplossing bevindt zich in jou. 

Ervaringen

Wat cliënten zeggen over Cisca

Meedoen met Cisca is elke keer weer een feestje. Ze straalt zoveel betrokkenheid, deskundigheid en vooral ook positieve energie uit!

Hanneke


In tegenstelling tot bij veel andere trainers vind ik de pragmatische aanpak en de humor van Cisca juist heel fijn en verfrissend. Het hoeft voor mij allemaal niet zo zwaar te zijn.

Anita


Cisca weet met haar verbindende kijk op de wereld haar trainingen simpel en doeltreffend te houden. Met aansprekende voorbeelden en super praktische oefeningen die het verschil maken in je dagelijkse beslommeringen.


Nanda


Het mooie aan Cisca vind ik dat het niet uitmaakt wie je bent of waar je vandaan komt. Zij behandelt iedereen met evenveel respect. Je voelt je welkom en gezien. 

Ariena


Je eenmalige investering in de Chillicious Pilot 

Totale waarde, onbetaalbaar. Had je dit maar eerder geweten...

Omdat het de eerste keer is dat ik deze training (online) ga geven, zou ik je hem het liefste gratis geven. Maar ik weet ook dat je dan niet ECHT gecommitteerd bent. Daarom doe je nu mee voor het pilot-bedrag van € 47,00 inclusief alle bonussen. 

De training begint op 15 mei, je hebt nog beperkt tijd om je aan te melden.

  1  9
Dagen
:
 
  1  1
Uur
:
 
  0  0
Minuten
:
 
  4  8
Seconden

Helaas, deze aanbieding heb je gemist

Chillicious Pilot

 • 3 Live online Workshops
 • E-boek 'In 10stappen lekker in je vel'
 • Eenvoudige oefening waarna je eindeloos kan blijven staan (zonder rugpijn)
 • Slimme life-hack om relaxed en alert door het leven te gaan
 •  Toegang tot de Chillicious academy met alle opnames

Mis deze unieke kans niet!

Wat cliënten zeggen over de Chillicious methode

Anders kijken 

"Regelmatig word ik getriggerd om een situatie van een andere kant te bekijken door de visie van Chillicious, De oefeningen zijn simpel en pragmatisch."

Reina

"

Eigen Unieke Zelf 

"Op haar eigen unieke manier brengt Cisca universele wijsheden over o.a. bewustwording, zelfzorg, gezonder leven, minder piekeren en positiever over je eigen unieke zelf denken. Zij brengt het allemaal heel pragmatisch, zodat ik er wat mee kan."

Els 

"

Handige tools 

"Eenvoudig en ‘to the point’ wordt het je makkelijk gemaakt de training toe te passen in je eigen leven. Cisca geeft je alle tools in handen om goed voor jezelf te zorgen, meer te gaan houden van jezelf en een harmonieuze verbinding met anderen te bewerkstelligen."

Patricia

"

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit de Chillicious Pilot zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je meer rust, plezier en vitaliteit hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot Chillicious Pilot.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd.

Hoe lang houd ik toegang tot Chillicious Pilot?

Je hebt 'eeuwig' toegang tot Chillicious Pilot.

Krijgt Chillicious Pilot weleens een update?

Ja, af en toe voegen we nieuwe content toe. Natuurlijk krijg je toegang tot de updates.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je ons binnen 30 dagen een email stuurt dan storten wij het geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je ons bereiken via welkom@ciscadenboer.nl

>