Bonussen
Video/Tekst

Bonussen

7 Lessen

Over deze training

Hier vind je extra informatie over Chi Neng Qigong of gezondheid, inspiratie en meer. Snuffel gerust rond.

Over deze training

Training Outline

Alleen voor leden

Gong Formulier

Als je 100 dagen lang een oefening doet, heet dat een gong. Met bijgaand formulier kun je je voortgang bijhouden. Na 100 dagen is een oefening verankerd in je systeem. Je hebt een verandering in gang gezet. Hou vol!
Alleen voor leden

Tips bij slapeloosheid

Bij slapeloosheid helpt deze Roufu Massage, en andere tips. Speciale eenvoudige buikmassage om makkelijker, sneller en dieper te slapen.
Alleen voor leden

KOFFIETIJD (RTL) over Chi Neng Qigong

In de uitzending doet Pernille la Lau van KOFFIETIJD (RTL) mee met Chi Neng Qigong onder leiding van Patricia van Walstijn. Opname is van op 16-09-2005 . Patricia geeft uitleg waarom het zo goed is om dit elke dag een kwartiertje te doen. Het geeft rust, balans en ontspanning. Op de achtergrond, link in beeld, kun je mij zien samen met een paar Chineng collega's. . www.ciscadenboer.nl www.chillicious.nl
Alleen voor leden

Wall Squats door Chinees in glimmend blauw jasje

Een filmpje over de Wall Squats door een ongelooflijk soepele Chinees in een glimmend blauw jasje. Het mooie is dat je nu goed ziet dat zijn hele ruggengraat soepel in beweging is. Van onder tot boven. Wij blijven oefenen ;-)! Met respect voor ons lichaam. neem jezelf en je lijf serieus. Daag jezelf zachtjes uit en rek je grenzen op maar ga er niet overheen.
Alleen voor leden

Wall Squats door Luke Chan, Amerikaanse Chinees

Nog een ander wall squats filmpje van Luke Chan uit Amerika. Hij heeft Patricia van Walstijn nog deels opgeleid. Zijn Engels is verstaanbaar. Chilel Qigong is hetzelfde als Chi Neng Qigong/ Zhi Neng Qigong.
Alleen voor leden

Interview met Cisca over haar boek

Daisy Goddijn van Expertboek interviewt Cisca den Boer over haar boek ´In 10 stappen lekker in je vel. Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven.´ In dit boek vind je alles om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lekkerder in je vel te zitten. Het leven is mooi en het is jammer dat het voor veel mensen als zwaarder wordt ervaren dan nodig is.
Alleen voor leden

De Herberg ~ Rumi

De herberg Dit mens-zijn is een soort herberg Elke ochtend weer nieuw bezoek. Een vreugde, een depressie, een benauwdheid, een flits van inzicht komt als een onverwachte gast. Verwelkom ze; ontvang ze allemaal gastvrij zelfs als er een menigte verdriet of angst binnenstormt die met geweld je hele huisraad kort en klein slaat. Behandel dan toch elke gast met eerbied. Misschien komt hij de boel ontruimen om plaats te maken voor extase....... De donkere gedachte, schaamte, het venijn, ontmoet ze bij de voordeur met een brede grijns en vraag ze om erbij te komen zitten. Wees blij met iedereen die langskomt De hemel heeft ze stuk voor stuk gestuurd om jou als raadgever te dienen. Rumi ❤️
Pen
>