Chille Meditatie Avond

Live & Online

 


Verbind je met je bron 

Reis door de stilte tussen gedachtes

Dompel je onder in geleide meditatie & visualisatie

Ervaar balans en rust in dit magische moment voor jezelf

Ga mee op reis!

Ontdek de magie van totale ontspanning tijdens de Chille Meditatie Avond. Een oase van rust en inspiratie wacht op je.

Laat je meevoeren door betoverende muziek en mijn warme stem terwijl je jezelf omhult in diepe overgave en herontdekt wat écht goed voelt voor jou.

Deze ervaring, een weldaad voor lichaam en geest, brengt niet alleen diepere slaap maar draagt ook langdurige verfijnde energie met zich mee. Gun jezelf deze rust en ervaar hoe je uit de ratrace stapt om thuis te komen bij jezelf.

Leef stralend en vol energie door regelmatig de stilte op te zoeken, naar binnen te keren en jezelf te verbinden met je bron. In de stilte en introspectie ontvouwt zich tijdloosheid. Laat de drukte wegebben. Reguliere verstillingsmomenten brengen moeiteloosheid in alles wat je doet. 

Voorkom overbelasting en klachten. Neem dit bijzondere moment voor jezelf en dompel je onder in de zachte energie van deze ontspannende meditaties.

Meld je aan en omarm de rust!

Elke maand op de derde donderdag ben je welkom bij de Chille Meditatie Avond

Selfcare houdt je sprankelend! 

Door regelmatig tijd voor jezelf te pakken en te mediteren laad je op en kun je verfrist weer verder. Je lichaam ontspant en je mind rustiger. 


Live vanuit Studio Chillicious sluit je online om 20.15 uur aan via Zoom voor de geleide meditatie en visualisatie.  Lekker lui luisteren vanaf je eigen plekje op de bank en je mee laten voeren een oase van rust. 

Kies je gewenste datum onderaan de pagina en klik op de rode aanmeld-knop

Reserveer & ontvang direct je toegangslink

Na aanmelding en betaling ontvang je een mail met de link naar de online bijeenkomst via Zoom. Op de betreffende datum zit of lig je lekker comfortabel vanaf 20.10 uur klaar. We starten om 20.15 uur.  

(In de studio is beperkt plaats en doet ook een aantal mensen mee). 

Zenuwstelsel 

Ons zenuwstelsel heeft een hoop te verstouwen op een dag via alle prikkels om ons heen. Zorg dat je weet hoe je tot rust komt en herstelt. Dat voorkomt overprikkeling en ellende op termijn. 

Rust 

In een wereld vol afleiding creëren we onze eigen rustmomenten. Dat is niet moeilijk en hoeft ook niet lang te duren. Beter vele korte pauzes dan een lange.   

Stilte

Luisteren naar de stilte lijkt vaak saai. Toch ga je juist daarin steeds meer horen. Alle afleiding verdwijnt en je systeem kalmeert. Je komt tot jezelf. En dat doet je echt goed. 

Vol hoofd ?

Laat je volle hoofd tot rust komen en zak in je lijf. Volg rustig waar je adem beweging maakt. Maak contact met jezelf en check of er iets is wat NU goed voor je is. Neem dit serieus en geef er gehoor aan.   

Over Cisca den Boer

Hoi,

Ik ben  Cisca

Op mijn pad naar natuurlijke gezondheid, balans en persoonlijke groei heb ik veel geleerd om jou verder te helpen. Mijn aandacht gaat vooral uit naar jou, de bewuste en (hoog)gevoelige persoon die verlangt naar een leven waarin je volledig jezelf mag zijn. 

Ik gun jou een betekenisvol en sprankelend bestaan passend bij jouw eigen unieke zijn. Ontdek wat jou doet stralen, want jij verdient dat! Een leven vol plezier heeft niet alleen een positieve invloed op jezelf, het werkt ook aanstekelijk en maakt de wereld om je heen mooier.

Ik ondersteun je graag op je reis. Mijn missie is om mensen van hun hoofd naar hun hart te brengen, gedreven door liefde en wijsheid. Via een holistische benadering inspireer ik tot een leven in balans vol vitaliteit, van je fysieke tot je spirituele welzijn. 

Ik geloof in de bijzondere kracht van meditatie gecombineerd met beweging. Al meer dan 10 jaar bieden mijn live en online trainingen 'Meditatie in Beweging' een unieke verrijkende ervaring.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op www.chillicious.nl en vraag gerust proeflessen aan. Laat je reis naar innerlijke rust en stralende levenskracht beginnen!

Wat anderen over de Chille Meditatie Avond zeggen...

De meditaties bij Cisca zijn heerlijk. Ik ben elke keer weer verbaasd over het effect. Van mij mogen ze eindeloos duren.

Annemarie  | 

Ik ervaar tijdens de meditatie diepe ontspanning en een hele fijne energie. Ik kom helemaal tot rust. Een aanrader voor iedereen!

Dennis  | 

Heerlijke meditaties via Zoom waardoor ik extra diep slaap. Ik kijk er elke maand weer naar uit.

Wilma  | 

Dankjewel voor de meditatie van vorige week. 
Wat ik precies kon verwachten wist ik niet, een uur leek me vooraf behoorlijk lang. Ooit heb ik vaker gemediteerd en werd ik na een kwartier al onrustig.
Maar bij jou is tijd voorbij gevlogen! Bijna letterlijk, want wat een heerlijke reis hebben we met z’n allen gemaakt! 
Ik liet me door je stem meenemen en kon alles waar ik me die dag druk om maakte helemaal achter me laten.
Daarna was ik volledig tot rust gekomen en heb ik geslapen als een roos. 
Juist omdat ik de meditatie in mijn eigen huis kon volgen, kon ik die ontspanning heel lang vasthouden. 
Ik kijk al weer uit naar volgende maand!
 
Lieve groet,
Inge

Inge  | deelnemer

Dag Cisca, 

Er was bij mij wat storing wegens een instabiele verbinding. Toch op de bank gaan liggen en kon alles volgen.

Heerlijk om je over te geven aan een poosje echt RUST m.a.w niets hoeft nu.

tijdens de meditatie en de rust aan het einde.

Hartelijke groet,

Hennie

Hennie  | 

Na een stressvolle dag, voor het eerst aan de chille meditatie meegedaan.

Altijd moeite om te ontspannen en mijn hoofd zat zo vol.

Zo genoten van de heerlijke reis en stond ervan te kijken dat ik zo snel ontspannen was, een bijzondere ervaring en het laatste stukje in slaap gevallen en dat wil wat zeggen.

En de chille meditatie is zo chill heerlijk, bedankt voor deze reis !!!

Warme groet & fijn weekend, 

Liefs Ineke 

Ineke  | deelnemer

Chille geleide

meditatie & visuAlisatie

  • Voor een fijne relaxte avond en diepere slaap.
  • Na betaling ontvang je de link naar Zoom
  • Je logt in om 20.10 uur en vanaf 20.15 uur starten we. 
  •  De bijeenkomst duurt circa een uur.
  • Zorg dat je comfortabel zit of ligt en zorg dat je warm blijft. 

Meld je hieronder voor de gewenste datum aan

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel ontspanning en inspiratie uit de Chille Meditatie Avond haalt waarin je diepe rust ervaart.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

>