Online Chille Meditatie, live 

Dompel je onder in een heerlijke live geleide meditatie & visualisatie.

Laat je meenemen op reis in het gebied tussen twee gedachtes in.  

 Gun jezelf dit rustgevende en versterkende moment tijdens :

De Chille Meditatie Avond 

Er hoeft niets, moet niets en je geeft  je over aan het moment. Aan aanwezig Zijn, bij jezelf. Met jezelf en Je Zelf.   Luister naar de betoverende klanken van rustgevende muziek en mijn warme sprankelende stem.

Laad jezelf weer op, ontspan en ontdek wat goed voelt voor jou. Een weldaad voor je lijf en mind. Bovendien slaap je hierna dieper en draag je de energie lang met je mee. 

Ontdek wat een Chille meditatie je allemaal oplevert.

Verlang jij naar meer harmonie en tijd voor jezelf? 

Je ervaart het direct door mee te doen met deze meditatie!

Gun jezelf meer rust en pak dit moment voor jezelf.  Stap uit de ratrace. Leef je leven in stralende gezondheid en met meer energie.  


Door te verstillen en naar binnen te keren ervaar je tijdloosheid. Alle druk valt weg.  Juist door regelmatig te verstillen, naar binnen te keren en je af te stemmen op je bron gaat alles beter en moeitelozer. 


Hoe langer je rondloopt met onvoldoende tijd en aandacht voor jezelf, hoe groter de kans op overbelasting of (chronische) klachten! Dat is niet alleen onplezierig voor jou maar heeft ook direct invloed op je omgeving. 


Pak dit moment voor jezelf en dompel je onder in de fijne zachte energie van deze chille meditatie. 

Elke derde donderdag van de maand is de Chille Meditatie Avond

Selfcare houdt je sprankelend! 

Door regelmatig een moment voor Jezelf te nemen laadt je op en kun je verfrist weer verder. 

Je lichaam wordt sterker en je mind rustiger. 


Live vanuit Studio Chillicious sluit je online om 20.15 uur aan via Zoom voor de geleide meditatie en visualisatie.  Lekker luisteren en je mee laten voeren. 

Kies je gewenste datum onderaan de pagina met een klik op de prijsknop

Bestel en ontvang je toegangslink

Na aanmelding en betaling van €12,50 ontvang je een mail met de link naar de online bijeenkomst. Op de betreffende datum zorg je dat je er vanaf 20.10 uur klaar voor zit of ligt. We starten om 20.15 uur.  

(In de studio is beperkt plaats en zijn ook een aantal mensen aanwezig die meedoen). 

Zenuwstelsel 

Ons zenuwstelsel heeft een hoop te verstouwen op een dag met alle prikkels om ons heen. Zorg dat je weet hoe je tot rust komt en herstelt. Dat voorkomt een hoop ellende op termijn. 

Rust 

In een wereld vol prikkels creëren we onze eigen rustmomenten. Dat is niet moeilijk en hoeft ook niet lang te duren. Beter vele korte pauzes dan een lange.   

Stilte

Luisteren naar de stilte lijkt vaak saai. Toch ga je juist daarin steeds meer horen. Alle afleiding verdwijnt en je systeem kalmeert. Je komt tot jezelf. En dat doet je echt goed. 

Vol hoofd ?

Laat je volle hoofd tot rust komen en zak in je lijf. Volg rustig waar je adem beweging maakt. Maak contact met jezelf en check of er iets is wat NU goed voor je is. Neem dit serieus en geef er zodra je kunt gehoor aan.   

Dit zeggen deelnemers over het aanbod bij Cisca van Chillicious 

Inmiddels hebben tientallen deelnemers de Chille Meditatie Avond gevolgd. Dit is een kleine greep uit de reacties.

Wilma M.

Gepensioneerd

"Heerlijke meditaties via Zoom waardoor ik extra diep slaap. Ik kijk er elke maand weer naar uit."

Dennis H.  

Industrieel ontwerper

" Super. Ik ervaar tijdens de meditatie diepe ontspanning en een hele fijne energie. Ik kom helemaal tot rust. Een aanrader voor iedereen!"

Annemarie B.

Welzijnswerk

"De meditaties bij Cisca zijn heerlijk. Ik ben elke keer weer verbaasd over het effect. Van mij mogen ze eindeloos duren."

Over Cisca den Boer

Hoi,

Ik ben  Cisca

Ik help mooie, gevoelige, krachtige mensen om ontspannen te leven vanuit hun innerlijke kern. 


Ik weet hoe het is om vol in het leven te staan, te werken, kinderen op te voeden, een huishouden en onderneming te runnen zonder mezelf uit het oog te verliezen. Dat laatste ging niet altijd vanzelf en heb ik met vallen en opstaan geleerd.


Ik gun jou ook een leuk, gevuld, zinvol en inspirerend bestaan precies op de manier die jou gelukkig maakt. Er zijn vele manieren die ons weer laten sprankelen. En wie lekker in zijn vel zit, straalt dit uit en creëert daarmee een mooiere wereld. 


Graag help ik je. Mijn werk is mensen van hun hoofd naar hun hart te brengen. Van angst naar liefde. Zodat ze leven vanuit wie ze diep van binnen zijn. In contact met hun essentie als de beste versie van zichzelf.  


Hiervoor zijn naast de geleide meditaties & visualisaties ook mijn live online lessen 'meditatie in beweging' onder de naam Chillicious Chi Neng Qigong zeer geschikt. Op www.chillicious.nl vind je alle info. 

Ervaringen

Wat deelnemers zeggen over Chillicous Qigong

Fantastische en lieve Cisca, jij en Chi Neng Qigong hebben echt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik kan iedereen aanraden om bij Cisca op les te gaan! Het is zeker niet zweverig en geeft echt een toegevoegde waarde aan je leven! Cisca succes met Chillicious en bedankt voor alles

Janny D.

Office Manager

Een rustpunt die tevens energie geeft. Niet zweverig , maar deskundig uitgelegd door Cisca op een zeer prettige manier. …

Peter S.

INGENIEUR

Ik vind het heerlijk om les te krijgen van Cisca. Het is zo ontspannend, ik heb de hele dag energie om dingen te doen ondank mijn ziekte van Sjogren en dat wil wat zeggen. Heel fijn deze lessen.

Emma W. 

doktersassitente 

Een aanrader: Cisca legt goed uit, leuke medecursisten, een relaxte sfeer, het doet goed, je knapt op, je krijgt er energie van en je leert een hoop over jezelf. Kortom: de moeite waard om te doen!

Gerda D.

VERLOSKUNDIGE 

Chille geleide meditatie & visuAlisatie avond 

  • Na betaling ontvang je de link naar Zoom 
  • Je logt in om 20.10 uur en vanaf 20.15 uur starten we. 
  •  De bijeenkomst duurt circa een uur.
  • Zorg dat je comfortabel zit of ligt en zorg dat je warm blijft. 

Meld je hieronder voor de gewenste datum aan

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel ontspanning en inspiratie uit de Chille Meditatie Avond haalt waarin je diepe rust ervaart.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

>