Inloggen 

cadeau pagina 

Zoek je een origineel cadeau voor jezelf, je moeder, je schoonmoeder, je bonusmoeder of gewoon voor iemand die je op een originele manier in het zonnetje wil zetten? Zoek niet verder! Hier vind je diverse cadeaus waar mensen echt iets aan hebben. 

De leukste cadeaus voor de liefste

#1st Rated

Chillicious Cadeaubon t.w.v. € 17,50

Kies zelf je cadeau uit! Maak een keuze uit:   

- een gesigneerd exemplaar van In 10 stappen lekker in je vel. Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven, van Cisca den Boer 

- een Chille Meditatie Avond, elke derde donderdag van de maand

- het e-book van In 10 stappen lekker in je vel met daarbij het audioboek.

- een Chillicious Qigongles gedurende een week online live te volgen op vaste tijdstippen en toegang tot online academie met lessen. (Tip: geef aan of je 1, 2 of meer lessen à € 17,50 wil voor de cadeaubon).

#2nd Rated

Gesigneerd exemplaar van In 10 stappen lekker in je vel    € 17,50

Een heerlijk positief boek bomvol nieuwe energie om overzicht te houden in elke situatie en kalm en optimistisch te blijven. Achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden en korte simpele oefeningen maken het makkelijk en snel toe te passen.  Want als jij lekker in je vel zit, heeft dit een positief effect op je omgeving. Wie wil dat nou niet?  

#3rd Rated

Chillicious Qigonglessen € 17,50

Bij Chillicious ben je live en online welkom voor bijzondere Qigonglessen (soort Chinese yoga / meditatie in beweging). Ook kun je naar de studio in hartje Gorinchem komen (mits er plek is). Er zijn 4 lessen in de week en online mag je ze alle 4 volgen voor de prijs van slechts 1 les.  

Lessen op maandag- & dinsdagavond, woensdag- en vrijdagochtend. 

#3rd Rated

Chille Meditatie Avond € 15,00

Maak je hoofd leeg en laad jezelf op in een geleide visualisatie en meditatie. Elke derde donderdag van de maand ben je live en online welkom via Zoom. Ook zijn er een paar plekjes vrij in de studio in hartje Gorinchem, op aanvraag. 


Gun jezelf of een ander deze betoverende, transformerende avond waarin je een diepe rust, geborgenheid en verbondenheid ervaart. Ontdek de rust in een wereld die bol staat van tegenstrijdigheden en onrust. Een ware weldaad voor lichaam, geest en ziel.    

>