Hi! Krachtig, zelfstandig, gevoelig, mooi mens met soms een iets te vol leven (wat een teken van optimisme is ;-))...

Je kent de acrobatiek van alle ballen in de lucht houden als geen ander. Je bent een kanjer en staat voor iedereen klaar, in je gezin, op je werk en in je sociale leven. Soms verlang je naar rust en meer tijd voor jezelf. Kun jij wel wat hulp gebruiken om lekker in je vel te zitten in de dagelijkse hectiek? Lees dan dit boek.

Je ontdekt o.a. hoe je meer energie overhoudt, wat je kunt doen met 'beren op de weg' en hoe je makkelijker meebeweegt in diverse situaties zonder gedoe. Een onmisbaar boek boordevol uitleg, tips en oefeningen om in de hectiek van de dag overzicht, kalmte en plezier te houden.  

Elke stap geeft inzicht in de logica achter gevoel en verstand. Via de simpele oefeningen krijg je meer rust en energie. Zo beweeg jij eenvoudig naar een gezonder leven.

Lees dit boek en ontdek hoe je eenvoudig zorgt dat je mee blijft doen en tijd hebt voor de dingen waar jij blij van wordt! Jij blij; je omgeving blij!


Wat anderen over dit boek zeggen...

Met heel veel plezier heb ik dit boek gelezen!

"In heldere taal, overzichtelijke hoofdstukken en op haar eigen unieke manier beschrijft Cisca den Boer de achterliggende principes en wijsheden van de bewegende meditatie Chi Neng Qigong. Over o.a. bewustwording, zelfzorg, gezonder leven, minder piekeren en positiever over je eigen unieke zelf denken."

Els van der Ploeg

Klinisch psycholoog/  psychotherapeut

"

Wat een fijn boek voor ieder mens die zijn gezondheid serieus neemt.

"Wat een fijn boek voor ieder mens die zijn gezondheid serieus neemt. Heel veel dingen weten we eigenlijk al wel, maar wat is het lastig om alles ook in de praktijk te brengen. Cisca weet het met haar verbindende kijk op de wereld in dit boek simpel en doeltreffend samen te vatten. Met hele leuke voorbeelden en superpraktische oefeningen die het verschil kunnen maken in je dagelijkse beslommeringen. Echt een boek om er regelmatig weer
even bij te pakken!"

Nanda van der Boom

Verbindingsarchitect en adviseur op het gebied van een positief opvoed- en opgroeiklimaat

"

De passie voor het leven komt je tegemoet. 

"Zit je niet lekker in je vel? Je hoeft dit boek maar open te slaan en de passie voor het leven, een flinke portie positiviteit en de zachte ondersteunende kracht van Cisca komen je tegemoet. Met haar enthousiasme, humor en eigen wijsheid laat ze je in 10 eenvoudige stappen zien, voelen en ervaren hoe je krachtig en vol energie in het leven kan staan en altijd een keuze hebt. Elk moment opnieuw. Mooi, lekker en vanzelfsprekend geschreven en helder, inspirerend en eenvoudig toepasbaar."

Hanneke van der Kam  

Begeleidt en inspireert vrouwen in hun vitale levensenergie

"

Spot on! Hoe eenvoudig kan het zijn.

"Spot on! Dit heerlijke no-nonsenseboek neemt je in zo’n vaart mee langs de tien meest essentiële stappen voor een moeiteloos leven, dat je alleen al door het te lezen in beweging komt. Kan je nagaan hoe je leven positief verandert, wanneer je de stappen ook daadwerkelijk gaat zetten."

Vida van der Veer   

Opruiminspirator, minimalist,  soulhealer 

"

Een pareltje! 

"Af en toe kom je een boekje tegen dat helemaal ‘klopt’. En dit is er zo één!

Eenvoudig en ‘to the point’ wordt het je makkelijk gemaakt de stappen toe te passen in je eigen leven. Cisca geeft je alle tools in handen om goed voor jezelf te zorgen, meer te gaan houden van jezelf en een harmonieuze verbinding met anderen te bewerkstelligen. Een pareltje!"

Patricia van Walstijn

Directeur en oprichter Chi Neng Instituut Europa

"

Dit is er één waar je naar teruggrijpt, waarin je dat ene hoofdstukje nog eens wil lezen! 

"Ze beschrijft dagelijkse voorbeelden waarin je jezelf in meer of minder mate zal herkennen en triggert je om
een situatie of een gewoontepatroon van een andere kant te bekijken. De
oefeningen die bij de hoofdstukken horen, zijn verfijnd en klein en nodigen uit, om uit te proberen, zelfs terwijl je aan het lezen bent."

Reina Beukenholdt- Hovinga

naast fulltime gezins-manager ook secretarieel ondersteuner in de zorg

"

Over Mij.

Ik ontdekte dat alles wat we nodig hebben al in onszelf aanwezig is. Dat we precies goed zijn zoals we zijn, met alles er op en er aan. 


Jarenlang was ik op zoek naar hoe ik van mijn onzekerheid, schuldgevoel en eeuwige twijfel af kon komen. Ik voelde ook van alles haarfijn aan. Om uiteindelijk met een grote omweg te ontdekken dat alles wat ik nodig heb, recht onder mijn neus ligt. 


Die zoektocht wil ik je graag besparen. Alles wat ik weet, voel en kan bied ik je aan via trainingen, workshops, coaching en mijn boek. Mijn visie is holistisch, omdat werkelijk alles met alles verbonden is. 

 

En verder ben ik moeder van drie, getrouwd, nuchter, enthousiast, betrokken, integer, heb ik een hekel aan spiritueel ‘gezweef’ en een groot gevoel voor humor. 


Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten. 


P.S. Alvast kennismaken? Bekijk onderstaande interviews.

>