Links Instagram @ciscadenboer

Kennismaken met een lekker Momentje voor Jezelf? Download GRATIS jouw Moment voor Jezelf en ga snel verfrist en vol nieuwe energie weer verder.  

De derde donderdag van de maand is het Chille Meditatie Avond, om 20.15 uur. Live meedoen via Zoom, deelname € 12,50. Schrijf je hier in en ontvang direct de link naar zoom. Je bent van harte welkom vanaf je eigen plek. Lekker makkelijke en duurzaam. 

Doe wekelijks mee met Chillicious Qigong; een simpele, helende, meditatieve bewegingsleer. Geschikt voor iedereen en ontwikkeld door een arts.  Vier keer per week live in de studio en tegelijkertijd online overal vandaan te volgen. Een cadeautje voor lichaam en geest. Online onbeperkt meedoen. Dat is vier keer per week voor de prijs van één. Zo Zen!

Diverse interviews met Cisca den Boer:

* Kijk, luister en volg Cisca op haar YouTube kanaal. 

* Luister het sprankelende interview door Hansje Kok en Thorsten Bakker 'Vol met energie in 2023' met Cisca terug (YouTube). 

* Hoe leuk is het als dochterlief voor haar master Media en Journalistiek een interview afneemt over de impact van de coronamaatregelen op ondernemers en daarvoor haar moeder ondervraagt. Lees hier hoe een nadeel een groot voordeel is geworden.

* Lees meer over Cisca in deze bijzonder blog van professioneel fotografe Anita Reynders die Anita schreef n.a.v. de minishoot die Cisca bij haar deed en die uitliep in een meer dan gezellige maxishoot. 

ExpertPlein, het enige kennis à la carte platform bezoek je hier voor complete boeken en boeiende extra's zoals inspirerende video's, oefeningen, MP-3's en ExpertTalks.

Nu voor de introductieprijs van slechts € 6,- per maand of € 57,- per jaar! 

Liever bestellen bij  Managementboek?  Schaf jouw 'Lekker in je vel' boek via deze link aan. Kost jou niets extra's maar levert mij een klein voordeel op.  

>