Links Instagram @ciscadenboer

Nieuw! Elke derde donderdag van de maand de Chille Meditatie Avond om 20.15 uur. Live meedoen via Zoom, deelname € 12,50. Schrijf je hier in en ontvang direct de link naar zoom. Je bent van harte welkom vanaf je eigen plek. Lekker duurzaam. 

Kennismaken met mijn stem en een Moment voor Jezelf pakken? Download gratis jouw Moment voor Jezelf en laad in een kleine tien minuten op en ga ontspannen weer verder.  

Luister het sprankelende interview 'Vol met energie in 2023' met Cisca terug. 

Doe wekelijks mee met Chillicious Chi Neng Qigong; een simpele, helende, meditatieve bewegingsleer. Geschikt voor iedereen en ontwikkeld door een arts.  Vier keer per week live in de studio en tegelijkertijd online overal vandaan te volgen. Een cadeautje voor lichaam en geest. Online onbeperkt meedoen. Dat is vier keer per week voor de prijs van één. Zo Zen!

Hoe leuk is het als je dochter voor haar master Media en Journalistiek een interview moet houden over de impact van de coronamaatregelen op ondernemers en daarvoor mij (Cisca den Boer) vraagt! Lees hier hoe een nadeel een voordeel is geworden.

Lees meer over Cisca in deze bijzonder blog van professioneel fotografe Anita Reynders die Anita schreef n.a.v. de minishoot die Cisca bij haar deed en die uitliep in een meer dan gezellige maxishoot. 

Diverse interviews met Cisca den Boer:

* Podcast interview met Cisca door Bianca Meijsen over Jezelf terugvinden na burn-out op Spotify. Of bekijk de inspirerende masterclass op YouTube. Vol tips, inzichten en korte effectieve oefeningen om lekker in je vel te zitten.

* In gesprek met Bianca Meijssen ~ door Cisca den Boer (YouTube)

* In gesprek met Cisca den Boer ~ door Bianca Meijssen (YouTube)

ExpertPlein, het enige kennis à la carte platform bezoek je hier voor complete boeken en boeiende extra's zoals inspirerende video's, oefeningen, MP-3's en ExpertTalks.

Nu voor de introductieprijs van slechts € 6,- per maand of € 57,- per jaar! 

Liever bestellen bij  Managementboek?  Schaf jouw 'Lekker in je vel' boek via mijn affiliate link aan. Kost jou niets extra's maar levert mij een klein voordeel op.  

>