Links Instagram @ciscadenboer

Nieuw! Elke derde donderdag van de maand de Chille Meditatie Avond om 20.15 uur. Live meedoen via Zoom, deelname € 12,50. Schrijf je hier in en ontvang direct de link naar zoom. Extra avond op 26 januari 2023. Je bent van harte welkom vanaf je eigen plek. 

Luister het sprankelende interview van eind december '22 over 'Vol met energie in 2023' terug. 

Doe wekelijks mee met Chillicious Chi Neng Qigong; een helende meditatieve bewegingsleer geschikt voor iedereen en ontwikkeld door een arts.  Vier keer per week live in de studio en tegelijkertijd online overal vandaan te volgen. Een weldaad voor lichaam en geest. 

Hoe leuk is het als je dochter voor haar master Media en Journalistiek een interview moet houden over de impact van de coronamaatregelen op ondernemers en daarvoor mij (Cisca den Boer) vraagt! Lees hier hoe een nadeel een voordeel is geworden.

Lees meer over Cisca in deze bijzonder blog van professioneel fotografe Anita Reynders die Anita schreef n.a.v. de minishoot die Cisca bij haar deed en die uitliep in een meer dan gezellige maxishoot. 

* Podcast interview met Cisca door Bianca Meijsen over Jezelf terugvinden na burn-out op Spotify. Of bekijk de inspirerende masterclass op YouTube. Vol tips, inzichten en korte effectieve oefeningen om lekker in je vel te zitten.

* In gesprek met Bianca Meijssen ~ door Cisca den Boer (YouTube)

* In gesprek met Cisca den Boer ~ door Bianca Meijssen (YouTube)

ExpertPlein, het enige kennis à la carte platform bezoek je hier voor complete boeken en boeiende extra's zoals inspirerende video's, oefeningen, MP-3's en ExpertTalks.

Nu voor de introductieprijs van slechts € 6,- per maand of € 57,- per jaar! 

Liever bestellen bij  Managementboek?  Schaf jouw 'Lekker in je vel' boek via mijn affiliate link aan. Kost jou niets extra's maar levert mij een klein voordeel op.  

>